Текущее время: Сб сен 23, 2017 9:14 pm

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]




Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 12 ] 
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Рецепты от Петренка А.О.
СообщениеДобавлено: Пн май 22, 2017 9:44 am 
Не в сети
Старожил
Старожил
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Вт ноя 09, 2010 5:38 pm
Сообщения: 2379
Откуда: Днепропетровск
Вихідні дні, зібралась вся сім'я!
В голові почала крутитись думка!
ИзображениеИзображение

З думки вона почала переходити до реалізації задуманого!
В задумці було:
1. гуска запечена з яблуками;
2. стейки з свинини;
3. курка на мангалі сам не дуже полюбляю, але жінка любить;
4. шурпа з дикого кабанчика та косулі, які були добуті взимку.
Все необхідне було в наявності.
ИзображениеИзображение

Рецепт гуски виставляв, стейків теж! Відмінностей особливих небуло!

ШУРПА!
До моєї пайки попала частина передньої ніжки молодого підсвинка, ошийок, пашина, ребра та задня ніжка косулі!
Відібрав ті куски, які підуть в шурпу!
ИзображениеИзображение
Необхідно вимочити м'ясо. Вимочував у воді без додавання оцту!
Воду міняв часто! Кров потрібно вимити, бо вона дає специфічний запах.
ИзображениеИзображение
Після багатьох змін води, м'ясо світлішає, а вода стає прозорішою.
ИзображениеИзображение

Далі в казан та на вогонь!
ИзображениеИзображение
Зразу скажу, що м'ясо ставив томитись в ніч, а зранку закінчив, щоб отримати саме те що хотів!
В казан до м'яса:
- перець чорний горошок;
- перець духмяний горошок;
- для кольору, не чищену цибулю кущівку штук 4 (потім викинути);
- для смаку, не чищену здорову цибулину (потім викинути);
- для смаку одну здорову морквину, великими шматами (потім викинути);
- для смаку, зв'язаний пучок кропу та петрушки, хвилин на 20 (потім викинути).

Після закіпання тримати щоб ледь булькало!
ИзображениеИзображение

Зранку додаємо картоплі, здорову цибулину та крупно нарізану моркву.
ИзображениеИзображение
Шматочок старого сала, затовкуемо для смаку.
Одну велику цибулину, середню моркву шинкуємо та за 15 хвилин до готовності додаємо!
За 5 хвилин до готовності, додаємо спеції, зелень!
На класичність не претендую!

В цей же час мангал та готуємо стейки, курку!
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение

Та можна вже й до столу!
Фото малувато! Було багато роботи! Не встигав!
Більш детально, покроково в наступних розповідях!
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение

СМАЧНОГО!

_________________
Настоящий мужчина должен не только добыть живность, но и вкусно ее приготовить


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Рецепты от Петренка А.О.
СообщениеДобавлено: Пн май 22, 2017 10:08 am 
Не в сети
Старожил
Старожил
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Вт ноя 09, 2010 5:38 pm
Сообщения: 2379
Откуда: Днепропетровск
Виїзд на природу сім'єю!

Необхідно передавати свій досвід підростаючому поколінню!
І собі роботи менше і синові цікаво!
Красота.
ИзображениеИзображение
Вогонь - одна з стихій за якою можна спостерігати вічно!
ИзображениеИзображение

Все робив син, під моїм чутним наглядом!
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение

Вийшов фотозвіт!
Смачного!

_________________
Настоящий мужчина должен не только добыть живность, но и вкусно ее приготовить


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Рецепты от Петренка А.О.
СообщениеДобавлено: Пн май 22, 2017 10:41 am 
Не в сети
Старожил
Старожил
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Вт ноя 09, 2010 5:38 pm
Сообщения: 2379
Откуда: Днепропетровск
Ми стикаємося з проблемою, як відмити казан чи каструлю!

Для себе цю проблему рішив!
У жінки поцупив рудину для миття духовки!
Обробив і на 25-30 хвилин!
Далі під холодну воду!
Результат!
phpBB [video]

_________________
Настоящий мужчина должен не только добыть живность, но и вкусно ее приготовить


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Рецепты от Петренка А.О.
СообщениеДобавлено: Вт авг 01, 2017 8:03 am 
Не в сети
Старожил
Старожил
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Вт ноя 09, 2010 5:38 pm
Сообщения: 2379
Откуда: Днепропетровск
Щось давно не писав!
Сиджу дома, прийшла ідея, а може приготувати перець фарширований!?

Тому...
ПЕРЕЦЬ ФАРШИРОВАНИЙ!
Нам необхідно:
1. М'ясо - в моєму випадку лопатка (1.1 кг);
2. Перець - я взяв 2 десятка;
3. Рис - два пакетика для варіння;
4. Цибуля;
5. Морква;
6. Помідори або томат;
7. Спеції, сіль...

М'ясо помив і порізав щоб легше було молоти.
ИзображениеИзображение

Молов на крупну решітку. Щоб відчувалась фактура м'яса.
ИзображениеИзображение

Щоб м'ясо не "стріляло" по всій кухні я надіваю на горловину П/Е пакет.
ИзображениеИзображение

Вийшло так!
ИзображениеИзображение
Фарш відставляємо і робимо наступні підготовчі роботи...
Ставимо варити рис, воду трішки присолюю. Чим подобається рис в пакетиках, не треба розраховувати кількість води! )))
ИзображениеИзображение
І рис туди! І хай вариться. Рис готуємо практично до готовності, трішки недоварений.
ИзображениеИзображение

Беремо перець чистимо його від внутрощів. Кришечки я не викидую. Вони нам знадобляться!
ИзображениеИзображение
Я про ці кришечки писав!
ИзображениеИзображение

Чистимо моркву і цибулю. Шинкуємо для зажарки в фарш, а також для підливи!
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение

Щоб м'ясо та перець були сочніші я використовую декілька прийомів!
Перший- додаю до фаршу невелику кількість сирої цибулі.
ИзображениеИзображение

А подруге, я додаю до фаршу гарячий рис і гарячу зажарку.
Зажарку роблю на олії.

ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение
Посолили, поперчили інші спеції за смаком.
Ретельно перемішали і можна фарширувати перець. Доки готується підливка, яку ми не забуваємо помішувати.
ИзображениеИзображение

Перець складаємо у підходящу ємність, таким макаром.
ИзображениеИзображение

Зажарка для підливи майже готова. Пам'ятаєте про кришечки? Їх ріжемо мілко і до зажарки. Аромат буде дужа насичений.
Тепер помиті помідори, перемелюємо і додаємо до нашої зажарки.
ИзображениеИзображение
До підливки необхідно додати цукру, паприки, чорного перцю, солі. Інше по бажанню та за смаком.
Коли підливка готова, заливаємо нею наш перець і ставимо на невеличкий вогонь. І до повної готовності.
ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображение

Забув сказати. Щоб перець не підгорав, іноді вистилаю дна каструлі вишневими гілочками.

ИзображениеИзображение
СМАЧНОГО!

_________________
Настоящий мужчина должен не только добыть живность, но и вкусно ее приготовить


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Рецепты от Петренка А.О.
СообщениеДобавлено: Пт авг 18, 2017 11:50 am 
Не в сети
Старожил
Старожил
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Вт ноя 09, 2010 5:38 pm
Сообщения: 2379
Откуда: Днепропетровск
В середу вдалося добути голубів, стало питання що з них приготувати?
В голові крутнулась думка супчику з домашньою локшиною, тушковані голуби, смажені на пательні, мариновані та смажені на мангалі!??
І десь далеко шепнуло, а може паштету???

Паштет з голубів!
Нам знадобиться:
1. Голуби - 7 штук, з трьох зварив супчику, не витримав!
2. Сало - 100 грам (взяв свіже);
3. Морква - дві середніх;
4. Цибуля біла - 4 середніх;
5. Цибуля синя - 2 середніх;
6. Гриби - взяв печериці, лежали в холодильнику;
7. Масло верхкове - 70-100 грам;
8. Овочі, сіль та спеції за смаком.

Голубів вимочити в холодній воді, періодично її міняємо, щоб небуло крові!
ИзображениеИзображение
Далі беремо підходящу ємність наливаємо води, кидаємо за смаком горошок чьорний та душистий, дві цибулини сині!
ИзображениеИзображение
Вкладуємо голубів та додаємо ратунду і якщо хочете овочів, це додасть смаку, присолити, поперчити, додати спеції за смаком!
ИзображениеИзображение
Шум збираємо!
Нехай м`ясо вариться доки не можна буде його відділити від кісток!
Коли голуби відварились, їх дістаємо, а бульйон в сторону!
Основна його частина піде на три невеличкі порції супу, а частина нам знадобиться для приготування паштету!
ИзображениеИзображение

Для паштету я взяв лише груднину!
ИзображениеИзображение
Окорочка пішли на суп :-) :-) :-)
ИзображениеИзображение

Далі я беру глибоку пательню!

Викладую м`ясо, цибулю, сало, моркву і гриби!
ИзображениеИзображение
Цибулю, сало та моркву порізати!
ИзображениеИзображение
Доливаємо бульйону і на вогонь під кришкою! Досолити, додати спеції!
ИзображениеИзображение
І варимо все це на маленькому вогні! Вода повинна випаритися повністю, але не дайте підгоріти нашій страві!
ИзображениеИзображение
Далі я роблю так!
Все перекидую до банки, додаю масла і ручним блендером!
ИзображениеИзображение
І робимо паштет!
ИзображениеИзображение
До холодильника, після охолодження можна спробувати!
ИзображениеИзображение
СМАЧНОГО!

_________________
Настоящий мужчина должен не только добыть живность, но и вкусно ее приготовить


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Рецепты от Петренка А.О.
СообщениеДобавлено: Пт авг 18, 2017 11:44 pm 
Не в сети
Старожил
Старожил
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Сб мар 01, 2008 6:28 pm
Сообщения: 2039
Откуда: днепропетровск
Толя, супер как всегда!

_________________
Не ловит тот, кто не рыбачит!


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Рецепты от Петренка А.О.
СообщениеДобавлено: Пн авг 21, 2017 9:03 pm 
Не в сети
Старожил
Старожил
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Сб фев 14, 2009 10:06 pm
Сообщения: 1585
Откуда: Чернігівська обл. м.Мена
:co_ol: :co_ol: :co_ol:
Інколи і є бажання щось подібне приготовить, а потім як подумаєш........

_________________
З повагою Олександр.
ИЖ 54(12/70). ТОЗ 122-11(308win).


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Рецепты от Петренка А.О.
СообщениеДобавлено: Вс авг 27, 2017 11:13 am 
Не в сети
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Ср апр 04, 2012 10:51 am
Сообщения: 87
Откуда: Днепродым
:co_ol: будем пробовать повторить, слюна уже по полу капает :)

_________________
Ждем всех форумчан на страничке Facebook https://www.facebook.com/groups/ohotarybalka.in.ua/


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Рецепты от Петренка А.О.
СообщениеДобавлено: Ср сен 20, 2017 8:31 am 
Не в сети
Старожил
Старожил
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Вт ноя 09, 2010 5:38 pm
Сообщения: 2379
Откуда: Днепропетровск
Приїхав до батьків! Батько заядлий рибак!
В холодильнику було виявлено рибу, БАГАТО!
ИзображениеИзображение

Одразу закрутилась думка по приготуванню!
Щось по типу концерви, але дуже спрощенний рецепт!
Тому ось що вийшло!
Взяв рибки, не всю! )))
Розморозив!
ИзображениеИзображение
Перемив вийшла невеличка така гірка! )))
ИзображениеИзображение
Далі необхідно відрізвти всі пера, хвіст, плавник та голову!
Спочатку взяв ножа, але виходило дуже повільно! Бо розмір карасиків був не дуже крупний!
ИзображениеИзображение
Тому взяв ножиці і діло пішло набагато швидше!
Все що відрізав, не викидую, потім можна буде в марлю і буде чудовий навар для ухи!
ИзображениеИзображение
Вийшло так! Рибку присолили гарненько, дали їй настоятися!
ИзображениеИзображение
Далі беремо пательню, олію! Нагріваемо і обжарюємо всю нашу рибку без муки до золотистого кольору!
ИзображениеИзображение
Потім я взяв ось таку скороварку, майже автоклав! ))) Якщо нема такої, в звичайну каструльку, але час приготування зросте втричі!
Складаємо туди нашу рибку!
ИзображениеИзображение
Додаємо води, солі, перцю горошком (чорний, духмяний) інші спеції за смаком!
ИзображениеИзображение
Закриваємо та на вогонь!
ИзображениеИзображение
Після того як закипіло і почало шипіти через збросник зайвого тиску, притишуємо!
Дві години! Відставили, почекали доки остигне!
І можна куштувати!
Кістки перемліли, смакота!
ИзображениеИзображение

Смачного!

Більш складний рецепт буде пізніше!

_________________
Настоящий мужчина должен не только добыть живность, но и вкусно ее приготовить


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Рецепты от Петренка А.О.
СообщениеДобавлено: Ср сен 20, 2017 9:02 am 
Не в сети
Старожил
Старожил
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Сб мар 01, 2008 6:28 pm
Сообщения: 2039
Откуда: днепропетровск
Без костей карасик это бомба!

_________________
Не ловит тот, кто не рыбачит!


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Рецепты от Петренка А.О.
СообщениеДобавлено: Ср сен 20, 2017 9:17 am 
Не в сети
Старожил
Старожил
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Вт ноя 09, 2010 5:38 pm
Сообщения: 2379
Откуда: Днепропетровск
алексей бабкин писал(а):
Без костей карасик это бомба!

Разомлели в труху! :co_ol: :co_ol: :co_ol:

_________________
Настоящий мужчина должен не только добыть живность, но и вкусно ее приготовить


Вернуться к началу
 Профиль  
 
 Заголовок сообщения: Re: Рецепты от Петренка А.О.
СообщениеДобавлено: Чт сен 21, 2017 9:32 am 
Не в сети
Старожил
Старожил
Аватара пользователя

Зарегистрирован: Сб фев 14, 2009 10:06 pm
Сообщения: 1585
Откуда: Чернігівська обл. м.Мена
:co_ol: :co_ol: :co_ol:

_________________
З повагою Олександр.
ИЖ 54(12/70). ТОЗ 122-11(308win).


Вернуться к началу
 Профиль  
 
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 12 ] 

Часовой пояс: UTC + 2 часа [ Летнее время ]


Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Перейти:  


рыбалка киев